Aštrus pradeda galandti, išlieka aštrus
„StaySharp“ technologija pašalina netvarką ir spėliones galandant. Įdėkite švarų, sausą peilį į angą ir užfiksuokite jį vietoje. Galandinimas toks paprastas, kad kelis kartus perbraukite galandimo svirtį aukštyn ir žemyn, kad ašmenys vėl taptų aštrūs kaip skustuvo.
Tradiciniai metodai, tokie kaip galąstuvai, reikalauja kantrybės, praktikos ir įgūdžių, be to, neteisingai naudojami, jie gali pažeisti peilius. Mūsų inžinieriai supaprastino procesą, išdėstydami keraminius diskus optimaliu kampu, kad kiekvieno peilio aštrumas būtų atkurtas per kelias sekundes.
Patvarus nerūdijantis plienas
Šie aukščiausios kokybės peiliai yra kalti iš vokiško nerūdijančio plieno – medžiagos, žinomos dėl savo tvirtumo, ilgaamžiškumo ir atsparumo rūdims.
Jų stiprybė slypi pilno įdegio konstrukcijoje. Kiekvienas ašmenys pagamintas iš vientiso metalo gabalo, o įdedis tęsiasi iki rankenos galiuko, kad peilis būtų tvirtesnis ir patvaresnis.
„Precise Performance
Ninja StaySharp“ nerūdijančio plieno peiliai pagaminti su 22° pjovimo kampu, kuris užtikrina optimalų aštrumą ir našumą. Nesvarbu, ar kapojate, pjaustote, ar pjaustote kubeliais, ašmenys slys net per kiečiausius ingredientus.
Patogi rankena.
Kiekvienas peilis turi simetrišką nerūdijančio plieno rankeną, kuri yra gerai subalansuota naudoti kairei ir dešinei rankai. Rankenos duobutė suteikia papildomą sukibimą tvarkant slidžius ingredientus. Pusinis atramos paviršius taip pat užtikrina patogų suėmimą ir papildomą apsaugą.
Šiame peilių rinkinyje esantys peiliai:
- 20 cm virėjo peilis – šis universalus virtuvinis peilis yra būtinas virėjams, kuriems reikia greitai keisti užduotis. Dėl savo universalumo jis gali susidoroti su beveik viskuo – nuo mėsos ir žuvies iki žolelių ir vaisių. Išlenktas ašmenys taip pat tinka naudoti su supamuoju judesiu, todėl greičiau smulkiai supjaustysite ir supjaustysite ingredientus.
- 20 cm pjaustymo peilis – plonas, ilgas ašmuo idealiai tinka tiksliam pjaustymui – nuo sekmadienio kepsnio pjaustymo iki imbiero susmulkinimo keptuvėje. Jis taip pat puikiai tinka daržovėms ir salotoms ruošti.
- 20 cm duonos peilis – ilgas dantytas ašmuo be vargo slysta per storai pjaustytą duoną ir minkštą brioche duoną jų nesutraiškydamas. Juo netgi galite pjaustyti paruoštus sumuštinius ar pyragus.
- 13 cm universalus peilis – dėl ilgo, plono ašmens šis universalus peilis gali pasiekti tas vietas ir plyšius, kurių negali pasiekti didesnis virėjo peilis. Todėl jis puikiai tinka sūriui, daržovėms ir mėsai pjaustyti. Jį galite naudoti net ir subtilesniems darbams, pavyzdžiui, riebalų šalinimui ar filė pjaustymui.
- 9 cm peilis lupimui – trumpesnis ir platesnis peilio ašmenys idealiai tinka vaisių ir daržovių lupimui bei pjaustymui. Jis taip pat patogus sūriui ir mėsos gaminiams kapoti, kubeliais pjaustyti ir pjaustyti.
- Virtuvės žirklės – nuo žolelių karpymo iki vištienos pjaustymo, šios patvarios žirklės gali atlikti įvairias užduotis. Dėl lengvai valomo dizaino ašmenis galima atskirti, kad būtų galima atlikti kruopštų valymą po žalios mėsos ar žuvies palietimo. Rankenose taip pat įmontuotas patogus žolelių valiklis. (Nenaudokite galąstuvo žirklėms galąsti.)
Techniniai duomenys:
Specifikacijos
- Kategorija Peiliai
- Spalva Peilių laikiklis – baltas
- Peiliai - Nerūdijančio plieno
- Produkto svoris 2,5 kg
- Gaminio matmenys (cm) Ilgis: 36,1 cm x Plotis: 17,3 cm x Aukštis: 32,7 cm
- Medžiaga Peilių laikiklis – plastikinis
- Peiliai - Nerūdijančio plieno
- Rankenos tipas Šefo patvirtinta rankena – ergonomiška rankena yra atspari dilimui ir itin patogi net ir visą dieną ruošiant maistą.
- Aukščiausios kokybės pusiau sutvirtintas – papildoma kontrolė, kad būtų lengva, profesionaliai suimama, tačiau vis tiek galima galąsti per visą ilgį.
- Saugu plauti indaplovėje NEPLAUKIKITE peilių indaplovėje. Plaukite tik rankomis. Prieš laikydami peilius kruopščiai nusausinkite.
- Galandinimo anga: Didelė rankena – įkiškite į viršutinę galąstymo angą (virėjo, pjaustymo peiliams)
- Maža rankena – įkiškite į apatinę galandimo angą (peilių skutimui, skutimui)
- Galandimo vadovas: Norėdami išlaikyti optimalų aštrumą, galandimo veiksmus atlikite kas 2 savaites.
Rekomenduojamas peilio naudojimas
- 20 cm „Chef“ – daržovės, vaisiai, baltymai, žolelės, riešutai
- 20 cm duona - duona, pomidorai, citrusiniai vaisiai
- 20 cm pjaustymui / pjaustymui - virtiems baltymams, daržovėms, vaisiams
- 13 cm universalus – daržovėms, vaisiams, baltymams
- 9 cm Nulupkite – smulkias daržoves, smulkius vaisius
Daugiau informacijos gamintojo puslapyje