Cirkuliatorius G21 Trofeo 1200 W 600912

Prekės kodas: 600912

Turimas kiekis: 3

€10716 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: G21

Namuose ir restoranuose

Išmaniąją G21 Trofeo vakuuminę viryklę galite naudoti tiek namuose, tiek restorane. Nors gal ir neatrodo, lėtas gaminimas taupo laiką – veikia, kai esi užsiėmęs kažkuo kitu. Net jei esate toli nuo namų nakčiai. Sous-vide maisto gaminimą taip pat perėmė restoranai, norintys palepinti savo svečius geriausiais – tobulai sultingais kepsniais ar kvapniomis daržovėmis, kupinomis skonių ir maksimalių maistinių medžiagų bei vitaminų . 

Sous-vide maisto gaminimas tapo tobulumo simboliu. Kodėl?

Net ir iš pažiūros paprastus patiekalus, tokius kaip minkštai virti kiaušiniai ar kepsnys, paruošti nėra taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Sous-vide metodas, arba vakuuminis gaminimas, leidžia paruošti skanius patiekalus , už kuriuos sumokėtumėte net geriausiuose restoranuose.

Nuostabiai sultingas kepsnys – jei kepsite jį vakuume, mėsa išlaikys nuostabią natūralią tekstūrą , o viduje ji bus sultinga ir švelni. Po to belieka tik pabaigti keptuvėje pagal savo skonį. Vidutinis, gerai atliktas? Gamindami sous-vide galite būti tikri, kad gausite tinkamai iškeptus kepsnius.

Jūs įvertinsite sous-vide ruošdami bet kokią mėsą , nesvarbu, ar tai paukštiena, kiauliena, jautiena ar žuvis. Net ir po paruošimo daržovės išlieka švelnios ir aromatingos skonio bei kvapo. Nereikės pjaustyti „minkštai virto kiaušinio“, o vaisinis desertas sugrąžins į vasarą. 

Kas yra sous-vide maisto gaminimas?

Kepimas vakuume arba sous-vide yra lėtas gaminimas žemesnėje už virimo temperatūrą . Gaminant sous-vide, ingredientai suvynioti į foliją, kad visos naudingos maistinės medžiagos ir vitaminai, taip pat pilnas vidinis skonis ir aromatas būtų išsaugoti ir nesunaikinami aukštoje temperatūroje.

Lėtai gaminant sous-vide, ruošiamas maistas keičiasi tik minimaliai ir išsaugomas maksimalus natūralus jo skonis . Žaliavą apdorojant uždaromuose induose , į vandenį nenuteka, o lakiosios kvapiosios medžiagos neišgaruoja. Mažas svorio kritimas taip pat susijęs su tuo. Temperatūra yra žemesnė nei kitose virtuvės procedūrose, todėl maistinės medžiagos yra mažiau skaidomos. Hermetiškas sandariklis, neturintis prieigos prie oro, turi prevencinį poveikį aerobiniams mikroorganizmams , galintiems sunaikinti maistą. 

Savybės:

  • Minimalūs ruošiamo maisto pokyčiai
  • Maksimalus natūralaus skonio, aromato ir tekstūros išsaugojimas
  • Išlaikant beveik vienodą žaliavų svorį
  • Mažesnis maistinių medžiagų skaidymas
  • Paprastas paruošimas – jei ingredientus supakavote šaldytus, tiesiog įdėkite reikiamą porcijų skaičių į puodą su vandeniu, kur jie atitirps ir bus paruošti sous-vide
  • Ilgesnis ingredientų galiojimo laikas – šviežiai supakuoti patiekalai šaldytuve gali būti laikomi iki penkių dienų prieš gaminant 

Techniniai duomenys:

  • Gamintojas: G21
  • Modelis: Trofeo
  • Maitinimas: 220-240 V/50-60 Hz
  • Galia: 1200 W
  • Temperatūros diapazonas: 5-95 °C
  • Temperatūros tikslumas: ± 0,1 °C
  • Maksimali konteinerio talpa: 30 l
  • Gaminio matmenys: 9,5 x 32,5 x 17 cm
  • Produkto svoris: 1,5 kg
  • Pakuotės matmenys (P x A x G): 19 x 36 x 12 cm
  • Pakuotės svoris: 1,75 kg 

Apie gamintoją:

G21 - Čekijos virtuvinių prietaisų gamintojas, veikiantis jau beveik 30 metų. Produktai yra populiarūs tarp klientų Slovakijoje, Vengrijoje, Lenkijoje ir kitose Europos šalyse. 

Parašyti atsiliepimą